Workshops

Heb je zin om eens gezellig zelf aan de slag te gaan? 

Dat kan!

In mijn atelier aan huis verzorg ik workshops voor iedereen die van mooie dingen maken houdt. Of je nu alleen bent of met een groepje, jong of oud, of je voor jezelf iets wilt maken of misschien zelfs een groepswerkstuk, er is van alles mogelijk. 

  De workshops duren circa 3 uur, tenzij anders aangegeven.

  Al het benodigde materiaal en gereedschap is aanwezig, er zijn voldoende werkplekken, zowel zitplaatsen als staplaatsen (soms is het lekker om staande te "fröbelen") en uiteraard is er ook koffie en thee. Het enige wat je zelf mee moet nemen is goede zin!

  Er is voldoende parkeergelegenheid (aan huis en in de parkeervakken aan de straat).

  Hieronder staat een aantal verschillende mogelijkheden, maar mocht je nou een heel ander idee hebben, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Niks is mij te gek πŸ€ͺ. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

  Workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers.  Mocht je zelf met een groepje van minimaal 4 personen willen komen, dan kunnen we in overleg een aangepaste datum, tijd en thema afspreken.

  Informeer in ieder geval altijd even naar de mogelijkheden: misschien kun je bij andere deelnemers aansluiten of zelfs op een andere dag meedoen. Gewoon even bellen of WhatsApp-en, want als je het niet vraagt, weet je het ook niet πŸ‘


   Glas-in-lood

  Vanaf € 95,00 per persoon

  Workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers.

  Voorzetraam

  Een modern of klassiek decoratief  voorzetraampje of raamhanger.

  Heel bont of juist ingetogen qua kleuren. Voor de mooiste lichtinval!

  Deze workshop duurt ca. 5 uur, afhankelijk van hoe handig iedereen is πŸ˜ƒ


  Glas-in-randlood

  Vanaf € 45,00 per persoon

  Workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers.

  Vlinders

  Een mooie vlinder voor op een tuinsteker. Kleuren en vorm mag je zelf uitkiezen. Deze kan het hele jaar buiten blijven staan en je tuin of balkon opfleuren.

  Vreemde vogels

  Een kleurrijke set van 3 vogels van allerlei pluimage, kleur en vorm naar eigen keuze. Leuke stukjes voor op je vensterbank of op een leuke decoratieschaal op tafel.

  Tuinstekers

  Een leuk fantasiefiguur die over je tuin waakt. Kleuren en model naar eigen keuze. Deze kan het hele jaar buiten blijven staan.

  Reuze libelle

  Een prachtige grote libelle op een tuinsteker. Kleuren en vorm mag je zelf uitkiezen. Deze kan het hele jaar buiten blijven staan in je tuin of op je balkon .


  Glasfusen

  Workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers.

  De nieuwe Vermeer...

  Een grappig "schilderij" van 10x15 cm met invulling naar eigen idee. Met verschillende technieken zoals mozaïek en verf. Een leuke vrijstaande lijst die een glimlach op je gezicht brengt.

  v.a. € 55,00 p.p.

  Vrolijke hangers

  Een kleurrijke set van 4 gezellige hangers van ca 7 cm, kleuren en ontwerp naar eigen keuze. Leuke stukjes voor aan een kleurrijke mobile of paastak of kerstboom.

   € 65,00 p.p.

  Golf of boog windlicht

  Een mooi windlicht in de vorm van een golf of boog met daarop je eigen ontwerp. Steek het theelicht aan en geniet van het kleurenspel.

  € 65,00 p.p.

  Paneel op standaard

  Deze bloemen verwelken nooit! Maak je eigen werkstuk, met bloemen of iets abstracts. In de standaard is het een mooie blikvanger.

  v.a. € 80,00 p.p.


  Recycle een fles

  Vanaf € 45,00 per persoon

  Workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers.

  Windgong

  Een gezellige helder klinkende windgong, versierd met kralen, knopen, verf, gefusede flessenringen of hangers. Doe eens gek! Laat de wind er maar mee spelen (maar wel even binnenhalen bij storm).